Un tânăr din Bălți s-a aruncat în gol de la etajul 16

Un tânăr din Bălți, în vârstă de 21 de ani s-a aruncat în gol de la etajul 16 a unui bloc de locuit. Tragedia s-a produs pe strada Tiraspol, în seara zilei de miercuri, 10 ianuarie. Victima locuia în apropiere de locul tragediei. Poliția a fost alertată de o femeie care a văzut momentul căderii.

Potrivit ofițerului de presă al Inspectoratului de Poliție Bălți, Jana Molceanov, băiatul se afla la evidența dispensarului narcologic și era certat cu legea. Pe corpul tânărului nu au fost depistate urme de moarte violentă.

Jana Molceanov ofițer de presă IP Bălți: „La data de 10 ianuarie, la ora 19.07, a parvenit un apel telefonic la 902, de la o doamnă, locuitoare a municipiului Bălți, precum că a văzut, cum un bărbat cade de la înălțime. Grupa operativă, deplasându-se la fața locului, a depistat un bărbat de 21 de ani care a căzut de la etajul 16. În urma leziunilor primite, bărbatul a decedat la fața locului. Bărbatul este anterior judecat și stă la evidența dispensarului narcologic.”

Surse aferente au povestit că tânărul avea un comportament violent cu mama sa și fratele mai mic. Mai mult, acesta și-ar fi amenințat mama în repetate rânduri că-și va pune capăt zilelor, de frică că va nimeri în pușcărie.

Poliția cercetează toate circumstanțele producerii incidentului.

 

Sursă: btv.md

Share...
Share

Comments