Pote că cineva folosește până acum doar piper negru, frunze de dafin și sare de masă la prepararea bucatelor, însă tot mai mulți experimentează cu îndrăzneală noi condimente aromate. Colecția de mirodenii, mulți o completează cu diverse ingrediente noi.
Eugen Bogaiciuc, pe care l-am întâlnit la târgul din Bălți, ne-a convins că are condimente din toată lumea. Toate sunt naturale, nu conțin sare și aditivi chimici.
Pe tarabe puteți găsi condimente cu adevărat exclusive, care sunt neobișnuite pentru piața moldovenească. De exemplu, condimente pentru prepararea vinului fiert sau amestecuri neobișnuite pentru supe și borș conform rețetelor georgiene, franceze sau chinezești.
Imediat după ce ați procurat condimentele sau ierburile așezați-le într-un pahar sau recipient bine închis și păstrați-l într-un loc răcoros, întunecat și uscat.
Târgul se va încheia pe 6 noiembrie. Acesta are loc în piața centrală a orașului Bălți.
Comentariile sunt închise