CUM FACEM UN FRIGĂRUI PERFECT. SECRETELE DIN CAUCAZ

Dacă faceţi parte din categoria celor care nu-şi închipuie odihna la natură fără nişte frigărui delicios, atunci reportajul acesta este anume pentru voi.

Aşadar, procesul de preparare a frigăruiului presupune 3 etape principale: alegerea cărnii, pregătirea marinadei şi frigerea cărnii. În demonstrarea acestor etape ne va ajuta domnul Roman, care are o experiență de invidiat și cum susține el s-a născut cu acele pentru carne în mână.

Pentru marinarea cărnii domnul Roman taie bucățile corespunzător și folosește mai  multe condimente.

În procesul de pregătire a cărnii am aflat că este important să acoperim bucățile de frigărui cu lavaș, pentru ca aceasta să nu devină prea uscată.

Un alt secret al frigăruiului perfect sunt acele care trebuie să aibă o poziție stabilă pe grătar.

Frigăruiul îl puteți asorta cu diverse legume de asemenea coapte la grătar.

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture