Bucatele restaurantului Moldova din Boston, lăudate de o publicație americană

Publicația americană Harvard Magazine laudă în numărul din noiembrie-decembrie bogăția culinară a restatului „Moldova” din Newton.

„Mâncărurile și savorile României și Ucrainei, atât și a Turciei și Rusiei, se găsesc în meniul restaurantului „Moldova Authentic”: kebab, salată de varză, sarmale, murături și tăiței de casă acoperiți cu unt și brânză. Un aperitiv costă de la 6.45$ la 11.45$, felul principal – 16.45$ – 24.95$, iar la desert, cușma lui guguță poate fi savurată la prețul de 9.95$”, scrie Harvard Magazine, citat de tv8.md.

Proprietarii Artur și Sandra Andronic au emigrat în SUA acum câțiva ani și au administrat un restaurant italian înainte de a iniția propria afacere.

Restaurantul este deschis toată ziua și deși Republica Moldova nu este cu mult mai mare decât statul Massachusetts, oferă o varietate culinară extraordinară.

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture