Printre acestea sunt acțiuni, 7 capitaluri sociale, 2 construcții nelocative, un cont bancar, 9 încăperi locative și nelocative, dar și 3 terenuri pentru construcții. Suma totală a bunurilor a fost estimată la 25 984 041 lei. Până în prezent, sechestrele aplicate de Agenție în dosarele fraudei bancare depășește 3 miliarde de lei.
Amintim că, ARBI are în calitate de atribuţii efectuarea investigaţiilor financiare paralele, indisponibilizarea bunurilor infracţionale, evaluarea, administrarea şi valorificarea bunurilor infracţionale sechestrate.
Totodată, precizăm că procesul de recuperare a bunurilor infracționale este divizat în 4 etape succesive: urmărirea bunurilor infracționale şi acumularea probelor; indisponibilizarea bunurilor infracționale; confiscarea bunurilor infracționale şi repararea prejudiciilor; restituirea bunurilor infracţionale. Din aceste patru etape ale procesului de recuperare, doar primele două intră în competenţele ARBI. Astfel, prerogativa de confiscare a bunurilor aparține instanței de judecată, iar etapa restituirii, care presupune executarea hotărârilor de confiscare, se realizează de către instituția executorului judecătoresc și Serviciul Fiscal de Stat.