§ Șofer agresiv, încătușat la Bălți. Polițiștii au tras pe dreapta sute de automobile
Business is booming.

Șofer agresiv, încătușat la Bălți. Polițiștii au tras pe dreapta sute de automobile

Sute de șoferi din nordul țării au fost trași pe dreapta la sfârșitul săptămânii trecute. Potrivit serviciului de presă al Inspectoratului de poliție Bălți, în perioada 8-11 martie curent, forțele de ordine au stopat peste 600 de șoferi, unii dintre ei fiind depistați în stare de ebrietate.

Jana Molceanov, ofițer de presă IP Bălți: „Angajații Serviciului Supraveghere Tehnică și Accidente Rutiere din cadrul Inspectoratului de poliție Bălți, în comun cu angajații Inspectoratul Național de Patrulare Nord, au tras pe dreapta peste 600 de șoferi, nouă din ei fiind depistați în stare de ebrietate la volan.”

Weekendul nu a trecut fără buclul. În ziua de duminică, polițiștii au oprit un automobilul de model „Mercedes” la volanul căruia se afla un bărbat în vârstă de 36 de ani, originar din raionul Fălești. Șoferul avea un comportament neadecvat și agresiv. 

„Șoferul a refuzat să prezinte actele necesare, dar și testarea alcooscopică. Mai mult ca atât, acesta a părăsit locul stopării. La scurt timp bărbatul a fost reținut și încătușat din motiv că era agresiv și opunea rezistență.”


Acțiunile ilegale ale conducătorului auto sunt examinate în cadrul unui proces penal.

Comments

Comments are closed.