Primarul interimar a venit cu un îndemn către bălțeni

Primarul interimar de Bălți, Leonid Babii a îndemnat bălțenii să păstreze curățenia în oraș și să fie mai indulgenți, atunci, când unele regiuni sunt salubrizate cu întârziere. Potrivit lui, problema deșeurilor este sub control și poate fi soluționată mult mai rapid cu ajutorul locuitorilor. 

Îndemnul ține și de cultura oamenilor, aruncarea la întâmplare a gunoiului, mai ales a celui de construcție.

Leonid Babii primar interimar de Bălți: „Stimați locuitori ai municipiului Bălți! Situația este sub control. Pur și simplu nu reușim mereu să înlăturăm unele neajunsuri. Problemele sunt nu doar în legătură cu poligonul, dar și cu transportul și chiar cu cultura locuitorilor. Noi vă rugăm, nu aruncați în containere pachete întregi cu gunoi de pe urma construcțiilor. Nici muncitorii nu pot ridica ceea ce aruncați voi în containere. Când ieșiți din casă, vă rog, legați pachetul, nu le aruncați pur și simplu. Ne place că oamenii demonstrează cum unii aruncă gunoi la întâmplare. Fiți atenți, cultura orașului nu depinde de lucrările de salubrizare, dar de faptul că acolo nu se face mizerie. Este o problemă serioasă.”

Leonid Babii a adus exemple, despre cum unii bălțeni se implică la păstrarea curățeniei în oraș.

Leonid Babii primar interimar de Bălți: „Noi lucrăm la acest capitol. Trebuie să vă spun că întâlnirea cu reprezentanții asociațiilor de proprietari a fost plăcută. Oamenii înțeleg că trebuie să se implice și să ajute la păstrarea curățeniei. Merită atenție și angajații din mediul sănătate, care, de asemenea, cu forțele proprii au avut grijă ca deșeurile să nu fie împrăștiate.”

 

Sursă: btv.md

Share...
Share

Comments