Peste 500 de polițiști vor asigura ordinea publică de ziua orașului Bălți

Peste 500 de polițiști și carabinieri vor asigura duminică, 22 mai ordinea publică în capital de nord a țării, în legătură cu desfăşurarea manifestărilor dedicate sărbătorii “Hramul oraşului Bălți”.

Anunțul a fost făcut de ofițerul de presă al Inspectoratului de Poliție Bălți, Olga Bejenaru. Organele de drept atenționează atât locuitorii orașului, cât și oaspeții acestuia să respecte ordinea publică în acestă zi. De asemenea poliția solicită cetățenilor să sesizeze oamenii legii în caz de necesitate la numărul de telefon 902.

De ziua orașului Bălți, în preajma primăriei va avea loc Sfînta Liturghie de Hram, cu începere de la ora 8:30. Aceasta va dura până la ora 11.30 după care va urma o depunere de flori la monumentul lui Ștefan cel Mare și Sfânt. Tot de dimineață, în piața municipală Vasile Alecsandri vor fi deschise expoziții și tîrguri de obiecte ș bucate naționale. Pe tot parcursul zilei, atmosfera va fi încinsă de numeroase concerte, flash-moburi și competiții sportive. Totul va culmina cu un concert de seară grandios. Pe scenă va evolua SunStroke Project, DoReDoS, Carla’s Dreams, Nelly Ciobanu, Pașa Parfeni și interpreta din Ucraina, Ani Lorak.

Share...
Share

Comments