§ O familie din Bălți, transportată la spital. Trei copii și părinții lor s-au intoxicat cu monoxid de carbon
Business is booming.

O familie din Bălți, transportată la spital. Trei copii și părinții lor s-au intoxicat cu monoxid de carbon

Membrii unei familii din Bălți au fost trasportați de urgență la spital după ce s-au intoxicat cu monoxid de carbon în urma exploatării unei sobe defecte. Incidentul s-a produs în noaptea de marți spre miercuri, în timp ce părinții și cei trei copii ai lor dormeau.

Potrivit informațiilor, fiica mai mare, în vârstă de 12 ani s-a trezit să bea apă, însă a pierdut echilibrul căzând din cauza monoxidului de carbon pe care l-a inhalat. Ulterior, părinţii s-au trezit din cauza zgomotului. Aceștia au solicitat ajutorul medicilor.

Andrei Adam, ofițer de presă inspectoratul pentru situații de urgență Bălți: „Aproximativ la orele trei dimineața, la serviciul 901 a fost primită informația că la spitalul municipal din Bălți au fost internați trei copii cu vârstele de 12, 3 și 6 luni, cu intoxicație ușoară de monoxid de carbon. În acest sens atenționăm populația să fie mai prudentă cu exploatarea sobelor, canalelor de ventilare și sistemelor de încălzire autonomă.”

În prezent, fata de 12 ani rămâne sub supravegherea medicilor, iar ceilalți membri ai familiei au fost lăsați să plece acasă.

Amintim că acum două săptămâni,  o familie din Bălți a fost găsiți fără suflare. Părinții și cei doi copii ai lor, au murit intoxicați cu monoxid de carbon, emanat de un cazan defect.

Comments

Comments are closed.