La Bălţi a fost deschis patinoarul mult aşteptat

La Bălţi a fost în sfârşit deschis patinoarul mult promis. Pentru a te bucura de o cursă de patinaj va trebui să achiţi costul biletului pentru atulţi în suma de 60 de lei şi pentru minori 30 lei.

Dar pâna ajungi pe terenul special amenajat pentru patinaj dumneavoastră trebuie sa respectaţi unele reguli şi să urmaţi unele sfaturi pentru propria securitate: achitarea bietului, folosirea echipamentului adecvat şi desigur atenţia.

Egor, instructor: «Avem toate mărimile pentru patine. Avem grijă de ele. În fiecare seară le stergem şi sunt noi. Ne străduim să le păstrăm în starea care este. Cum le dădem aşa şi le primim».

Tinerii sunt entuziasmaţi de deschiderea patinoarul artificial din centrul oraşului.

Dima: «Îmi plae mult. Pe patine este la fel ca pe role doar că mai greu. Fiecare poate să încerce şi va reuşi dacă va crede îm propriile forţe».

Nichita: «Sunt tare mulţi copii si oameni. Gheaţa este impecabilă, echipa care lucrează aici este prietenoasă. Sunt desigur tare bucuros că s-a deschis acest paninoar».

Patinoarul va funcţiona până în data de 1 martie în regim non-stop. Între orele 10- 11 accesul pe gheaţă va fi gratis pentru toţi. Durata unei ture de patinaj este de 50 de minute.

Share...
Share

Comments