§ Două incendii la Bălți. Flăcările au izbucnit într-o locuință și o clădire cu două nivele
Business is booming.

Două incendii la Bălți. Flăcările au izbucnit într-o locuință și o clădire cu două nivele

O casă din Bălți a luat foc în seara zilei de luni, 12 martie. Conform informațiilor Inspectoratului General pentru Situații de Urgență incendiul s-a produs pe strada Heciului din municipiu. Ajunși la fața locului pompierii au depistat că flăcările au cuprins garajul situat la demisolul locuinței cu două nivele.

Un alt incendiu a avut loc pe strada Ștefan cel Mare în dimineața zilei de marți. Flăcările au izbucnit în scara mansardei a unei clădiri cu două nivele. În ambele cazuri, flăcările au distrus mai multe bunuri materiale.

Conform datelor preliminare, cauza incendiilor ar fi nerespectarea regulillor de apărare împotriva incendiilor la exploatarea sobei, dar și a aparatelor electrice.

Andrei Adam, ofițer de presă IGSU: „Conform informațiilor Inspectoratului General pentru Situații de Urgență în ultimele 24 de ore în mun.Bălţi au avut loc două incendii. În primuș caz, cauza prealabilă al primului incendiu ar fi nerespectarea regulillor de apărare împotriva incendiilor la exploatarea sobei.

Iar în al doilea caz ar fi vorba despre nerespectarea regulilor de apărare împotriva incendiilor la exploatarea aparatelor electrice.”

Salvatorii atenționează oamenii să nu utilizeze surse de încălzire defecte. Mai mult, în cazul în care  oamenii depistează nereguli să apeleze la ajutorul specialiștilor. În situații de risc, persoanele pot apela Serviciul 901.

Comments

Comments are closed.